Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да питам тук. Пускам в епера едно шаси на 166 и излиза следното: 136.727.0.0 3.0 V6 24V CF3 "SUPER DISTINCTIVE" (076+140) . Какво значат числата в скобите 076 + 140 ?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Не искам да пускам нова тема, а знам, че е писано по въпроса. Искам да ви питам, колеги- може ли и колко главоболия са да се сложи заводския телефон на кола, която е излезнала без него. Влиза ми тая муха в главата, защото лицевия панел ми е за смяна, а повечето са за версията с GSM. Знам за антерната, панела, кабели и микрофони. Някой знае ли дали друг хардуер трябва и дали трябва нов софт, та да го подкара.
      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
        Не искам да пускам нова тема, а знам, че е писано по въпроса. Искам да ви питам, колеги- може ли и колко главоболия са да се сложи заводския телефон на кола, която е излезнала без него. Влиза ми тая муха в главата, защото лицевия панел ми е за смяна, а повечето са за версията с GSM. Знам за антерната, панела, кабели и микрофони. Някой знае ли дали друг хардуер трябва и дали трябва нов софт, та да го подкара.
        Купи си хендсфри- ще ти отива, сребристо да е в тон и с колата.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Купи си хендсфри- ще ти отива, сребристо да е в тон и с колата.
          Бях убеден просто, че ти ще пишеш. Главата си залагах, че ще изкочиш с нещо такова.
          А сега сериозно- какво мислиш за това?
          Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

Бях убеден просто, че ти ще пишеш. Главата си залагах, че ще изкочиш с нещо такова.
            А сега сериозно- какво мислиш за това?
            Единствено си задавам въпроса защо ти е, да го имаш просто ей така или защото ти трябва, според мен да го имаш просто ей така Това е за хора, които прекарват голяма част от живота си в колата и говорят нон стоп-така ли е.Хендсфрито върши същата работа и никой не ти говори през колоните на кол ата. ама аз в някои области съм доста консервативен така че не ме слушай
            Защото аз си купих цяла кола(алфата) просто ей така , защото исках да я имам
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:14.

Comment

Единствено си задавам въпроса защо ти е, да го имаш просто ей така или защото ти трябва, според мен да го имаш просто ей така Това е за хора, които прекарват голяма част от живота си в колата и говорят нон стоп-така ли е.Хендсфрито върши същата работа и никой не ти говори през колоните на кол ата. ама аз в някои области съм доста консервативен така че не ме слушай
              Защото аз си купих цяла кола(алфата) просто ей така , защото исках да я имам
              И аз преди да си купя кола с телефон си мислех - за какво пък ми е това.
              Ами най-малкото, защото една допълнителна СИМ карта е 4 лева, т.е. 48 лева на година, а глобата за говорене по телефон е 50 лева с фиш - без банковата такса.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                И аз преди да си купя кола с телефон си мислех - за какво пък ми е това.
                Ами най-малкото, защото една допълнителна СИМ карта е 4 лева, т.е. 48 лева на година, а глобата за говорене по телефон е 50 лева с фиш - без банковата такса.
                Е да, мен дори ме глобиха плюс 6 точки, с хендсфри в ухото бях, но имах глупоста да взема телефона в ръка да видя часа по навик, докато чаках на червено, и ченгето реши, че това е достатъчно основание

Comment

Е да, мен дори ме глобиха плюс 6 точки, с хендсфри в ухото бях, но имах глупоста да взема телефона в ръка да видя часа по навик, докато чаках на червено, и ченгето реши, че това е достатъчно основание
                  Топло, топло
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Топло, топло
                    заради корумпирани ченгета да си слагам телефони-как пък не, тогава първата им работа беше да ме питат какво работя, аз пък ги попитах дали им приличам на човек, който работи и срещу 50 лева и 6 точки се забавлявах с един офицер и един сержант, които показваха всячески, че мога да мина и по леко, но не получиха нищо.

Comment

• Не е заради ченгетата а заради това, че ползването не слушалка НАИСТИНА отвлича вниманието. Еле пък като се раззвъни и тръгнеш да я търсиш по джобове и чанти, под седалки и т.н.
                      Абе добре са го измислили инженерите на Алфа Ромео този телефон.

Comment

• Да, но другите хора в колата ще слушат неща, които не ги засягат-това не ми харесва, иначе вероятно е удобно когато си сам

Comment

Да, но другите хора в колата ще слушат неща, които не ги засягат-това не ми харесва, иначе вероятно е удобно когато си сам
                          Под "другите хора" имаш предвид съпргите на шофьорите , нали? Тук си прав. Колкото до въпроса- кефи ме. Искам да имам. Имам си хендс фри, но заводския телефон ме кефи и ми се ще да си сложа. Ако мислиш, че съм луд, да ти кажа, че имаме колега тук ( няма да му казвам ника) си сложи темпомат, само щото го кефи лостчето.
                          Така, че ми се ще и ченджър да сложа и телефон. За телефона обаче трябва и по покрива да слагам антени и олелии и май е по-сложно.

Comment

• Като споменахте - какво е необходимо да се направи, за да се сложи темпомат на 2.4 JTD 140 к.с. , ако няма такъв. Мислех, че имам буксата и е необходимо само лостчето, но за жалост - нямам. Някой слагал ли си е допълнително и какви пари излиза. До колкото съм запознат трябва да се сложат датчици на педалите, лостчето и окабеляването. Необходимо ли е препрограмиране на ECU-то или то си го има зададено. Споделете в цифри, ако някой го е правил!

Comment

Под "другите хора" имаш предвид съпргите на шофьорите , нали?.
                              Мислех, че човечеството се дели на хора и жени (шегувам се)
                              Аз когато говоря с някого, то е предназначено единствено и само за него и много мразя друг да слуша в това време, независимо кой е.
                              Last edited by lordliness; d.m.y г., 17:21.

Comment

• Компанията, имам спомен, че някой си търсеше от големите хубави 17 цолови джанти за 166 с кръговете.

Днес видях такава джанта в една гумаджийница на Самоковско шосе в София.
                                Джантата беше на втори ред и и се виждаше горният край само.

Ето тук някъде се намира : http://www.bgmaps.com/link/413FF9538...90D4D160E505EF

Последната гумаджийница вляво посока светофара с околовръстното.
                                Дано на някой му свършат работа.

Поздрави!
                                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X